Szeretettel köszöntelek, Kolos Krisztina családállító, párkapcsolati és házassági tanácsadó, tréner vagyok.

Kolos Krisztina, családállító

Mindannyian hordozunk valamilyen megvalósítandó célt, tudatosan, vagy tudattalanul, amelyhez a legkülönfélébb utakon közelítünk. Sok közös van bennünk, hiszen érzünk, vagy éreztünk valaha erős hajtóerőt, motivációt, ami egy bizonyos irányba terelt bennünket.
Biztosan neked is van, vagy volt ilyen tapasztalatod. Az nagyon jó, mert ebben rejlik a fejlődés misztériuma. Fejlődés viszont nem létezik változás nélkül. A kettő együtt, kéz a kézben jár.

Olykor azonban – mivel a stabilitásra, biztonságra is törekszel – félsz a változástól, bizonytalan vagy, mert nem ismered azt, ami utána jön, ami aztán az eddigi helyébe léphet. Közben azt érzed, hogy megfulladsz, ha minden változatlanul megy tovább, mintha mi sem történt volna. Valami megváltozott, a késztetés, a motiváció, a szándék, vagy a cél. Ami eddig volt, már nem elégít ki, nem érzed benne jól magad.

Az első lépés, a felismerés. Egyrészt annak a felismerése, hogy az otthonról hozott minták hatnak ránk, ha akarjuk, ha nem, ha egyetértünk vele, ha nem. Másrészt annak felismerése, hogy nem mondhatom, hogy a másik tehet róla, nem hibáztathatom a másikat amiatt, hogy én milyen vagyok, hogy reagálok. Röviden a felelősség elismerése. Ahogy a változást is magamban kell megkezdenem, én vagyok az, akinek el kell indulnia az önismeret, a változás útján, ami olykor lehet vadregényes, de lehet csillogó fényes is.

Az én változásom kihat a környezetemre is és elindul egy teljes körű változás, ami maga a fejlődés. Ne a másikba vetett álmainkat keressük, ne a másiktól várjuk a változást!

Fölösleges várni a másikra és addig csendben szenvedni, vagy lemondóan belenyugodni a középszerű posványba!

Legyél te magad, aki megteszi az első lépést, ha változást szeretnél az életed bármely területén!
Bátran állj bele a saját életedbe, és tégy magadért!

A fókuszt olyan értelemben kell magadra helyezni, hogy ha te rendben vagy, teljes egész vagy, akkor abból a mennyiségből és minőségből már képes leszel másnak is adni.
A világnak szüksége van rád!

A kulcs a tudatosság

Tudatosság abban, hogy a szeretet valójában nem más, mint összhangban lenni a legmélységesebb erőiddel. Mindannyian ezt a szeretetet áhítozzuk, mondhatni ösztönösen törekszünk rá az első lélegzetvételünktől kezdve, ahogy megszülettünk. Ha egységbe kerülünk ezzel a legbenső erővel, akkor harmóniát, nyugalmat érzünk.

Küldetésemnek érzem, hogy a segítő módszereken keresztül
minél többen átérezhessék ezt a nyugalmat, megbékélést.

Gyere és segítek oldani a konfliktusaidat,
nyissunk együtt utat a családodban, vagy tágabban vett kapcsolataidban,
akár munkakapcsolataidban rejlő gyógyító erők számára!

Hogyan?

Az aktuális problémádon keresztül a családállítás eszközeivel a tudatalattidban rejlő, téged hátráltató, az életedet megnehezítő elakadásokat segítek feloldani. Kísérlek az úton a változással járó bizonytalanság érzés leküzdésében. Miközben haladsz, egyre jobban fogod érezni magad a bőrödben és új, elfeledett, de ismerős erőre kapsz majd.
Szeretettel várlak egyéni, vagy csoportos formában tartott családállításon is. A segítő módszereket az adott személy(ek)re szabva alkalmazom, mindig a megoldásra koncentrálva. Célom, minél több emberhez eljuttatni az örömhírt, hogy van esély a problémák megoldására, és sosincs késő elkezdeni a tudatos munkát.

Vezérelv, ami szerint élem az életem:
Nem veszítek! Vagy nyerek, vagy tanulok!

Tanulmányaim

Lélek-lak, találkozásaink helyszíne:

 

Családállítás csendes tábor

Megtisztító önismereti barangolásra hívunk 2024. augusztus 1-4.

• Test-Lélek-Szellem egységének megélését, valamint

• vállalt Élet-és Sorsfeladatod tudatosítását és elmélyítését

• Egészséges ételeket

• ITT-lét gyakorlását a csend hatásán keresztül

• Mindennapi lazulás, nyújtás, és stresszoldás előnyeit élvezheted
a Tiszta Forrás Ház családias és békés, patak-csobogós környezetében a Balaton-felvidéken, Pécselyen.

RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS ITT!